Ik heb een Feel Good oplossing voor jou!
 

Vind jij het lastig om in jouw eigen energie te blijven? Grijp je tijdens moeilijke momenten snel naar zoetigheid of koolhydraten?

🎼  I feeeel good! 🎤💃 Ontdek in mijn video waarom...

  • In je eigen energie blijven en ook in balans komen
  • Zonder dieet weer controle over je suiker inname
  • Beter slapen en dus ook een hogere vetverbranding

Eva van Zeeland over het zusje van de EMF Health Card: 
"Over de Feel Good Coin was ik eerst een beetje sceptisch, daarom ben ik hem eerst zelf gaan testen met een aantal van mijn leden.

Dit is wat zij er over zeggen: 

Ik voel me energieker
Ik merk dat ik een vele rustigere door slaap. Ik grijp in de avond minder naar chocola en kan het gerust bij 1 of 2 chocolaatjes laten, dat kon ik voorheen nooit. Ik heb het idee dat mijn nachtrust hierdoor ook veel beter is en dat merk ik weer overdag. Ik voel me energieker en ik word minder vermoeid wakker. Echt een aanrader!
Sara - 32 jaar
Meer in balans
Ik ben hooggevoelig en op de een of andere manier voel ik me meer in balans met de Feel Good Coin. Dit gevoel had ik vanaf de eerste keer dat ik hem omhing. Ik merk verder nog niet veel verschil maar dit voelt al heel prettig.
Angela - 43 jaar
Ik ben veel rustiger
Ik heb niet meer die constante innerlijke drang naar zoetigheid. Een werkdag is voorbij voordat ik het in de gaten heb omdat ik niet meer constant in gedachten bezig ben met mezelf onder controle houden qua zoetigheid. Wat een rust geeft dat! 
Mark - 56 jaar

Zonder stress weer controle over je suiker inname

Ik weet als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om in je eigen energie te blijven als je helemaal voor jezelf kiest! Dagelijks worden we uitgedaagd door onze omgeving. Je gezinsleden, familie en collega’s hebben allemaal hun eigen vibratie en als je net als ik gevoelig bent voor energie dan pik je alles op en neem je dat met je mee. Met als gevolg: minder energie hebben, je uit balans voelen en ook nog onrustig slapen. Tijdens moeilijke momenten grijpt de een naar de koekjes en een ander (ja, ik!) naar een glas wijn, of twee én chocolade. Niet echt gunstig voor je gezondheid dus! 
Door mijn grenzen aan te geven, vaker nee te zeggen en regelmatig te aarden zag ik al verbetering. Maar het was pas na het dragen van een munt die gebruik maakt van dezelfde techniek als de succesvolle EMF Health Card dat mijn hang naar zoet en brood sterk is afgenomen. Waar ik eerst bijna dagelijks brood at en bij de koffie chocolade moest eten, merk ik dat ik hier totaal geen behoefte meer aan heb!  
De Feel Good Coin heeft het doel en het effect om jouw verlangen naar suikers sterk te verminderen en bij te dragen aan een betere vetverbranding, zonder dat je hier iets speciaals voor hoeft te doen. De Feel Good Coin-dragers ervaren dat ze de innerlijke strijd niet meer hebben om geen zoetigheid te pakken, dit gaat nu vanzelf.

Te mooi om waar te zijn?


Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn dat het dragen van een munt het sterk verlangen naar suiker vermindert. Afvallen zonder af te zien kan toch niet, is ons geleerd. Gelukkig was de EMF Card ook te mooi om waard te zijn; het lichaamswater herstructureren met een HQR-quantumveld met het eindresultaat dat de kaart de negatieve effecten van straling nullificeert. Wie kon dat geloven? 


Gelukkig ben ik nu bewust van de kracht van het metalen binnenwerk in de EMF Health Card. Mijn kinderen dragen de kaart in hun schooltas en ik heb er een op mijn nachtkastje liggen zodat ik een harmonisch veld heb in mijn slaapkamer, vrij van straling.